Over ons

Ons team is hier om luchtvaartmedewerkers zo goed mogelijk op te leiden! Daarnaast verzorgen wij fijne vergaderruimtes voor uw personeel.

Skycademy is sinds 2016 actief op Schiphol. Het opleidingscentrum verzorgt trainingen voor diverse functies. Skycademy is in de markt gezet om de arbeidsmarkt duurzaam te versterken door het ontwikkelen van opleidingen. Wij willen mensen optimaal voorbereiden op een carrière in de luchtvaart. Onze klanten verdienen de beste service en daarom kijken wij regelmatig naar de behoefte van de klant. Wij verzorgen onder andere:

  • Medewerker luchtvracht
  • Grondsteward(ess)
  • Platform- en bagagemedewerkers

Specialisme

  • Verzorgen van opleidingen. Wij verzorgen de trainingen voor diverse functies op en rondom Schiphol als grondsteward(ess) en platform- en bagagemedewerker. Het voordeel van onze locatie op Schiphol Oost is dat er geen VGB nodig is voorafgaand aan de training. Door de grote vraag naar werknemers kan je vrijwel gelijk aan de slag.
  • Verhuren van vergaderruimtes. Wij verhuren ook vergaderruimtes op Schiphol Oost in gebouw 144. Drankjes zijn inbegrepen en indien gewenst wordt hierbij ook lunch verzorgd. Betaald parkeren is mogelijk en de locatie is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken, de bus stopt voor de deur.