Grondstewardess

21-11-2019

Als grondstewardess ben jij de belangrijkste schakel voor passagiers tijdens de reis. Je zorgt ervoor dat ze netjes zijn ingecheckt, de gegevens op de tickets kloppen en dat ze de goede gate kunnen vinden. Geen dag is hetzelfde, jij bent altijd bereid om mensen te helpen. Je hebt veel contact met de passagiers en helpt ze bij vragen en wensen. Zorg jij voor een goed begin van de vakantie? 

Wij verzorgen de opleiding grondstewardess zodat jij goed voorbereid je carrière kunt beginnen! Dit kan als bijbaantje naast je studie, maar natuurlijk ook fulltime. In de klas leer je je toekomstige collega's al goed kennen en tijdens de opleiding help je elkaar met het leren van alle systemen en kennis. De opleiding bedraagt drie weken, de eerste twee weken worden fulltime in de klas gegeven, de laatste week ga je inwerken op Schiphol. Als afsluiting gaat iedereen gezellig lunchen met elkaar! 

Tijdens de training leer je alle werkzaamheden die komen kijken bij het werken als grondstewardess, zoals het inchecken van passagiers, het labelen van bagage met behulp van een computersysteem en het begeleiden van passagiers van het moment van inchecken tot het moment van instappen. 

De eisen om deze opleiding te volgen zijn:

- Je bent 18 jaar of ouder

- Je hebt de afgelopen 7 jaar in Nederland gewoond

- Je bent van onbesproken gedrag

- Je bent representatief